Spierziekten vlaanderen VZW kwam op bezoek bij de Relaxkar

lees het volledig verslag op de site van spierziekten vlaanderen

Dat was het weerbericht dat voorspeld was voor 7 sept. ll, net de dag dat we onze RelaxKar-dag gepland hadden.

Na dagen, zelfs weken, van mooi weer was dit een weersvoorspelling die we wel konden missen als de pest.

Maar afspraak is afspraak en zeven mensen met hun familie of vrienden zouden ons verwachten. Met goede moed en warme waterdichte kledij vertrok ik ’s morgens naar Ranst waar Wim, Eva en Katrien de “Kar” in gereedheid brachten en Karin ook al aan de slag gegaan was om alles klaar te zetten om de mensen te ontvangen.

De eerste bezoekers kwamen aan, de zon scheen, een goed begin … én uiteindelijk bleef het de ganse dag relatief goed op een buitje tijdens de middagpauze na.

Dus ideale omstandigheden voor onze aanwezige leden om te genieten van hun 20 minuten durende rit. Hieronder enkele getuigenissen over hoe zij dit ervoeren.

“Het was Rianna’s eerste activiteit met Spierziekten Vlaanderen. Als 5-jarige heeft ze bij aankomst meteen interesse in de paarden die ze rondom zich ziet. Karin van de vereniging, die zelf paardenliefhebster is, neemt Rianna mee op ontdekking. Zo is ze helemaal in de sfeer vooraleer haar ritje begint. Eens ze geïnstalleerd is op het “prinsessenbed” laat ze het allemaal gebeuren en geniet ze. Ze voelt zich goed daar op de RelaxKar. Ze is op en top verwend geworden vandaag. Bedankt voor deze fijne ervaring!”
Rianna & Annelies & Grootmoeke


“Woorden kunnen niet altijd omschrijven hoe ik het werkelijk ervaren heb.
Even proberen met de woorden die op dit moment beschikbaar zijn om me uit te drukken.
Voor mij was het super, omdat het voor mij heel veel los maakt, een diepgaande massage. Een gevoel van geborgenheid, het ontroerde me ook, het contact met de paarden. Gedragen en gewiegd worden.
Voor mij was het een fijne ervaring die veel betekende!”
Petra


“Wij vinden het alvast een leuke en originele ervaring!

Wat we persoonlijk wel vinden is dat het vrij duur is.

Wat we moeten voelen van de massage / affectie zelf, kunnen we jammer genoeg niet meedelen, aangezien Lars er nog iets te jong voor is; hij is nog wat klein om te beseffen welk nut het kan hebben, maar vindt het wel leuk om in de nabijheid van diertjes te zijn…Fijn dat we er mochten bijzijn!!

Sylvie


Bedankt Wim, Eva en Katrien om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelde. Bedankt Karin voor je hulp en je aanwezigheid.
Gina.

Zaterdag 7 september 2019 – Auteur: Gina Cleerbout


Geplaatst

in

door

Tags: